De winter & kunststof kozijnen

Storm, kou, regen, regen en nog eens regen, allemaal typische weersomstandigheden die bij de winter horen. We worden er niet blij van. En het brengt ook extra onderhoud voor onze fiets, auto en woning met zich mee!

Stel dat u houten kozijnen heeft, dan kunnen deze enorm aangetast worden door dit soort weersomstandigheden. Het advies is een goede, afdichtende verflaag aanbrengen. Uiteraard nog voordat de winter zijn intrede heeft gedaan, want anders ontstaat er houtrot.

Dan kunststof kozijnen, we kunnen ons voorstellen dat u zich af vraagt hoe u dit materiaal dient voor te bereiden op de komst van de winter. Het goede nieuws is: kunststof kozijnen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk, zelfs in de winter. Er bestaat niet zoals kunststofrot. Ze rotten namelijk niet. En er hoeft ook geen laagje afdichtende verf overheen. Hoe lekker is dat. U laat ze monteren en heeft er vervolgens eigenlijk geen omkijken meer naar. Ideaal toch. Het enige dat u af en toe kunt tegenkomen is wat stof of viezigheid door het onstuimige weer. Dit is gemakkelijk te verwijderen met een zelfgemaakt sopje. Geen moeilijke ingrediënten, gewoon een beetje afwasmiddel en warm water.

Wanneer u meer wilt weten over kunststof kozijnen en alle voordelen die zij bieden, neem dan gerust contact met ons op. Onze kwaliteitsproducten zijn een aanwinst voor elk huishouden. Laat de winter maar komen!