Verbeter het wooncomfort met isolerend glas

Aangezien we een groot gedeelte van ons leven binnenshuis doorbrengen, is het van groot belang om onze woning zo behaaglijk als mogelijk te maken. Isolerend glas is daar een geweldig initiatief voor. Het kent zoveel voordelen: binnen wordt het warmer, de energierekening wordt lager én het wordt stiller in de woning, omdat geluidsoverlast van buiten aanzienlijk gereduceerd wordt.

Ons advies: vervang dubbel glas voor Hoog Rendements Glas
Dubbel glas wordt vervangen voor hoog rendementsglas. HR-glas afgekort. Hoog rendementsglas is er naast super isolerend dubbelglas ook te verkrijgen als driedubbelglas. Er zijn dus verschillende soorten te weten: HR++ en HR+++

Het aantal plussen, staat voor de isolatiewaarde, Hoe meer plussen des te groter de isolatiewaarde van het glas. Dit glas is opgemaakt uit verschillende lagen, hierdoor wordt energie gemakkelijker bespaard. Daarnaast wordt er bij HR glas tussen alle lagen ook nog eens gas gespoten. Dit betreft een speciaal edelgas als een kryptongas of een argongas. Deze hebben een zeer goede isolatiewaarde en dat ziet u terug in sterk verminderde energiekosten.

Lagere gasrekening dankzij kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ideaal om de gasrekening te verlagen. Kunststof kozijnen in combinatie met glas met een hoge isolatiewaarde zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Ze isoleren uw woning. Daardoor hoeft u minder te stoken en kan er dus op de gasrekening bespaard worden. Kunststof kozijnen hebben dus uitstekende isolatiewaarden. Wanneer de kozijnen eenmaal geïnstalleerd zijn, kunt u de centrale verwarming thuis gerust een of twee graden lager zetten.

Een ander bijkomend voordeel is, dat kunststof kozijnen megalang meegaan. Ze worden gerust vijftig jaar oud. Verder zijn ze inbraak werend, brandvertragend en geven ze een woning een nette en verzorgde uitstraling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Energie besparen dankzij kunststof kozijnen en dubbel of triple glas

De stijgende gasprijzen houden ons allemaal bezig. Zoals het er nu naar uit ziet zal de gasprijs de komende jaren ook niet meer omlaaggaan. Het beste advies is daarom: Investeer in de toekomst!

Het isoleren van uw woning maakt verschil. Door uw huis te voorzien van kunststof kozijnen, bespaart u energie, de warmte blijft binnen en zo kunt u de gasrekening lager houden. Nedkozijn is een specialist als het om kunststof kozijnen en deuren gaat. Wij adviseren graag wat er mogelijk is voor uw situatie.

U kunt bijvoorbeeld al enorm veel winst boeken door ervoor te zorgen dat alle ramen in uw woning of bedrijfspand met minstens dubbelglas zijn uitgerust. Nog beter en energiezuiniger is natuurlijk HR++ (dubbelglas met een coating) of Triple Glas. Hoe dikker het glas, hoe meer u kunt besparen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kunststof kozijnen

Verhogen direct de waarde van uw woning

Bezitters van een koopwoning kunnen het huis beter en duurzamer maken door bepaalde investeringen te doen. Het laten plaatsen van kunststof kozijnen en isolerend glas is daar een goed voorbeeld van.

Kunststof kozijnen geven een woning een frisse en nette uitstraling, zijn inbraak werend, hebben een hoge isolerende waarde en ze gaan (levens)lang mee. Dankzij kunststof kozijnen wordt er bovendien bespaard op de stookkosten. Qua onderhoud heeft u er weinig omkijken naar. En een ander voordeel van deze kozijnen is dat ze zomers warmte goed buiten weten te houden. Met andere woorden: het regent voordelen wanneer u voor kunststof kozijnen kiest.

Woningen die met kunststof kozijnen uitgerust zijn, stijgen bovendien direct in waarde. Mocht u ooit willen verhuizen, is dat gelijk mooi meegenomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij vertellen u er graag meer over.

Ook voor de beste dakkapellen Nedkozijn bellen!

Naast onze specialismen van allerlei grande kozijnen en geïsoleerd glas, leveren wij ook dakkapellen op maat. Net zoals wij onze kozijnen en het geïsoleerde glas in eigen beheer hebben, komen de dakkapellen eveneens uit onze eigen fabriek.

Voor u betekent dit niet alleen een voordelige (lage!) prijs, maar u kunt daardoor ook op andere voordelen rekenen, zoals:

 • Onze dakkapellen dragen het politiekeurmerk veilig wonen
 • U krijgt tien jaar garantie
 • Duurzaam + milieuvriendelijk
 • We bieden een eigen service & montagedienst
 • Hoogwaardig product
 • Gratis gedegen advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt hier een formulier invullen en eventueel een offerte opvragen: https://nedkozijn.nl/dakkapellen/

Een investering in kunststof kozijnen is van grote waarde. Uw woning ziet er dankzij kunststof kozijnen netter uit. Kunststof kozijnen hebben een hoge isolerende waarde, hierdoor ontstaat er direct een aangenamer leefklimaat, stookkosten worden gereduceerd, zomers is uw huis koeler en de kozijnen gaan last but not least énorm, maar dan ook énorm lang mee.

De kunststof exemplaren zijn inbraak werend, onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Na het aanbrengen van de kunststof kozijnen is een woning bovendien direct meer waard.

Bovendien zijn kunststof kozijnen geluidsisolerend. Het is dus rustiger in de woning en ook dat betekent meer geborgenheid en comfort.

Daarbij zijn de huidige kunststof kozijnen niet eens meer te onderscheiden van hout. Werkelijk net zo prachtig! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer u over gaat tot de aanschaf van een dakkapel kunt u dat het beste bij ons doen. Onze dakkapellen komen rechtstreeks uit de fabriek. Onze fabriek, hierdoor kunnen we de prijs heel aantrekkelijk maken. Er is geen komst van tussenhandelaren, wij hebben het gehele proces van A tot Z in eigen beheer. Dat biedt u sowieso tal van voordelen te weten:

 

 • Gratis deskundig advies
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Perfecte montage
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • 10 jaar garantie
 • Milieuvriendelijk

 

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De stookkosten… er is momenteel heel wat om de energieprijzen te doen. De energieprijzen schieten door het dak! Er wordt gevreesd voor torenhoge rekeningen en er zijn bedrijven die vrezen de deuren te moeten sluiten, omdat de kosten te hoog worden.

 

Als consument kunt u hier enigszins op inspelen. Het is geen hogere wiskunde dat een goed geïsoleerde woning qua stookkosten voordeliger is dan een niet goed geïsoleerde woning. Maar hoe goed is uw woning geïsoleerd? Heeft u bijvoorbeeld al kunststof kozijnen? Of is niet de gehele woning met kunststof kozijnen uitgerust? Hoog tijd om hier dan toch eens kritisch naar te kijken.

 

De combinatie van kunststof kozijnen met hoogwaardig isolatieglas is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Daarnaast zijn kunststof kozijnen niet geliefd bij inbrekers, omdat ze inbraak werend zijn. Verder zijn kunststof kozijnen tegen koud en nat weer bestand en gaan ze ontzettend lang mee. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Wie nog geen isolerend glas in de woning heeft, is een dief van de eigen portemonnee. Isolerend glas is geen mega dure investering en verdien je binnen enkele jaren terug. Het kent zoveel voordelen. Het verlaagt uw stookkosten en het is duurzaam. Daarbij wordt het leefklimaat binnenshuis zowel zomer’s als ’s winters prettiger dankzij isolerend glas.

Dubbel glas wordt vervangen voor hoogrendementsglas. HR-glas afgekort. Hoogrendementsglas is er naast super isolerend dubbelglas ook te verkrijgen als driedubbelglas. Er zijn dus verschillende soorten te weten: HR++ en HR+++ Hoe meer plusjes hoe groter de isolatiewaarde van het glas. Dit glas is opgemaakt uit verschillende lagen, hierdoor wordt energie gemakkelijker bespaard. Daarnaast wordt er bij HR glas tussen alle lagen ook nog eens gas gespoten. Dit betreft een speciaal edelgas als een kryptongas of een argongas. Deze hebben een zeer goede isolatiewaarde en dat ziet u terug in sterk verminderde energiekosten.

Voordelen van isolerend glas zijn:

 • De aanschafkosten van HR glas verdient u snel terug.
  • Dit glas kan, mits de kozijnen in goede staat verkeren, gemakkelijk worden geplaatst.
 • Het prijsverschil met traditioneel dubbel glas is gering.
 • In sommige gevallen wordt het gesubsidieerd.
 • Het woonklimaat binnenshuis wordt het gehele jaar aangenamer

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de zomer is onderweg. En we hoeven u niet te vertellen dat de zomer ook het favoriete seizoen van vliegen en wespen is. Met een beetje pech krijgt u deze ongenode gasten op bezoek. Zie ze vervolgens maar weer weg te jagen. Door raamhorren te nemen, kunt u een hoop irritaties en slapeloze nachten voorkomen.

Eigenlijk bieden raamhorren tal van voordelen:

 • Insecten blijven buiten
 • Er kan nog altijd frisse lucht naar binnen
 • Hooikoortspatiënten zijn gebaat bij pollenhorren. Deze variant heeft extra fijn gaas. Er komt wel frisse lucht binnen, maar pollen blijven buiten.

Klinkt goed he? Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.