Voor de beste dakkapellen moet u bij Nedkozijn…zijn!

Wanneer u over gaat tot de aanschaf van een dakkapel kunt u dat het beste bij ons doen. Onze dakkapellen komen rechtstreeks uit de fabriek. Onze fabriek, hierdoor kunnen we de prijs heel aantrekkelijk maken. Er is geen komst van tussenhandelaren, wij hebben het gehele proces van A tot Z in eigen beheer. Dat biedt u sowieso tal van voordelen te weten:

 

 • Gratis deskundig advies
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Perfecte montage
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • 10 jaar garantie
 • Milieuvriendelijk

 

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Woningwaarde stijgt door kunststof kozijnen

Een investering in kunststof kozijnen is van grote waarde. Uw woning ziet er dankzij kunststof kozijnen netter uit. Kunststof kozijnen hebben een hoge isolerende waarde, hierdoor ontstaat er direct een aangenamer leefklimaat, stookkosten worden gereduceerd, zomers is uw huis koeler en de kozijnen gaan last but not least énorm, maar dan ook énorm lang mee.

De kunststof exemplaren zijn inbraak werend, onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Na het aanbrengen van de kunststof kozijnen is een woning bovendien direct meer waard.

Bovendien zijn kunststof kozijnen geluidsisolerend. Het is dus rustiger in de woning en ook dat betekent meer geborgenheid en comfort.

Daarbij zijn de huidige kunststof kozijnen niet eens meer te onderscheiden van hout. Werkelijk net zo prachtig! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer winter comfort dankzij kunststof kozijnen

De stookkosten… er is momenteel heel wat om de energieprijzen te doen. De energieprijzen schieten door het dak! Er wordt gevreesd voor torenhoge rekeningen en er zijn bedrijven die vrezen de deuren te moeten sluiten, omdat de kosten te hoog worden.

 

Als consument kunt u hier enigszins op inspelen. Het is geen hogere wiskunde dat een goed geïsoleerde woning qua stookkosten voordeliger is dan een niet goed geïsoleerde woning. Maar hoe goed is uw woning geïsoleerd? Heeft u bijvoorbeeld al kunststof kozijnen? Of is niet de gehele woning met kunststof kozijnen uitgerust? Hoog tijd om hier dan toch eens kritisch naar te kijken.

 

De combinatie van kunststof kozijnen met hoogwaardig isolatieglas is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Daarnaast zijn kunststof kozijnen niet geliefd bij inbrekers, omdat ze inbraak werend zijn. Verder zijn kunststof kozijnen tegen koud en nat weer bestand en gaan ze ontzettend lang mee. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer plusjes graag!

Wie nog geen isolerend glas in de woning heeft, is een dief van de eigen portemonnee. Isolerend glas is geen mega dure investering en verdien je binnen enkele jaren terug. Het kent zoveel voordelen. Het verlaagt uw stookkosten en het is duurzaam. Daarbij wordt het leefklimaat binnenshuis zowel zomer’s als ’s winters prettiger dankzij isolerend glas.

Dubbel glas wordt vervangen voor hoogrendementsglas. HR-glas afgekort. Hoogrendementsglas is er naast super isolerend dubbelglas ook te verkrijgen als driedubbelglas. Er zijn dus verschillende soorten te weten: HR++ en HR+++ Hoe meer plusjes hoe groter de isolatiewaarde van het glas. Dit glas is opgemaakt uit verschillende lagen, hierdoor wordt energie gemakkelijker bespaard. Daarnaast wordt er bij HR glas tussen alle lagen ook nog eens gas gespoten. Dit betreft een speciaal edelgas als een kryptongas of een argongas. Deze hebben een zeer goede isolatiewaarde en dat ziet u terug in sterk verminderde energiekosten.

Voordelen van isolerend glas zijn:

 • De aanschafkosten van HR glas verdient u snel terug.
  • Dit glas kan, mits de kozijnen in goede staat verkeren, gemakkelijk worden geplaatst.
 • Het prijsverschil met traditioneel dubbel glas is gering.
 • In sommige gevallen wordt het gesubsidieerd.
 • Het woonklimaat binnenshuis wordt het gehele jaar aangenamer

Insecten blijven buiten dankzij raamhorren

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de zomer is onderweg. En we hoeven u niet te vertellen dat de zomer ook het favoriete seizoen van vliegen en wespen is. Met een beetje pech krijgt u deze ongenode gasten op bezoek. Zie ze vervolgens maar weer weg te jagen. Door raamhorren te nemen, kunt u een hoop irritaties en slapeloze nachten voorkomen.

Eigenlijk bieden raamhorren tal van voordelen:

 • Insecten blijven buiten
 • Er kan nog altijd frisse lucht naar binnen
 • Hooikoortspatiënten zijn gebaat bij pollenhorren. Deze variant heeft extra fijn gaas. Er komt wel frisse lucht binnen, maar pollen blijven buiten.

Klinkt goed he? Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

Triple glas, de koning onder de isolerende glassoorten

Is uw gehele woning uitgerust met dubbel glas? Het komt bij oudere woningen nog regelmatig voor dat er kamers zijn waar geen dubbelglas of HR++ in de ramen zit. Zonde!

Enkel glas is niet voor uw energierekening en ook niet voor het wooncomfort. Het laten vervangen van enkel- voor dubbel glas of nog dikker glas is overigens geen grote klus, maar biedt wel gigantisch veel prachtige voordelen. Daarbij is er tegenwoordig ook een mogelijkheid voor HR++ of triple glas. Sterker nog, wie voor optimale isolatie gaat, laat dubbel glas vervangen door HR++ of triple glas. We leggen U graag uit waarom.

 • Dubbel glas biedt een isolerende tussenruimte. Hierdoor zal minder warmte verdwijnen en blijft de woning beter op temperatuur. In de meeste bestaande kozijnen kan dubbel glas worden geplaatst.
 • Maar wat is dan HR++? HR++ betreft dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het fantastisch goed isoleert.
 • Triple glas – u voelt hem waarschijnlijk al – Triple glas is de koning onder de isolerende glassoorten. Bestaat uit 3 glasplaten met een coating en isolerend gas waardoor het super goed isoleert.

Kortom: Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten glas, hoe dikker het glas, des te meer u bespaart

Woning verduurzamen loont

Hoe duurzaam is uw woning? Het verduurzamen van uw huis kent tal van voordelen. Het algehele woonklimaat wordt comfortabeler (minder kou, geen tocht) en u bespaart geld (verlaging van de energiekosten). Daarbij is een duurzame woning gelijk meer waard.

Kunststof kozijnen

Het verduurzamen van de woning kan op meerdere manieren. Een ervan is het vervangen van de houten kozijnen door kunststof kozijnen. Rust deze uit met inclusief HR++ of triple glas en uw woning krijgt gelijk een upgrade. De voordelen zijn ongekend: meer wooncomfort, lagere woonlasten, mooiere uitstraling en uw woning is 24/7 goed geventileerd. Het is dus ook gezonder.

Subsidie

Wanneer een huiseigenaar (koophuis) in de woning twee zaken aanpakt om de boel te verduurzamen, kunt u aanspraak maken op subsidie. Gemiddeld kan er ongeveer twintig procent van de totale kosten worden vergoed.

Wij wensen u prettige feestdagen & Een gezond 2021!

Het jaar is bijna voorbij. Wanneer we terugblikken op het afgelopen jaar, zijn we het vast over een ding eens: 2020 was geen gemakkelijk jaar. Het pakte totaal anders uit dan verwacht. Met zijn allen zaten we in hetzelfde schuitje. Het coronavirus heeft veel veranderd en voor we het wisten waren we terecht gekomen in een anderhalvemeter-samenleving. Onder ons zijn er helaas ook mensen die dierbaren aan COVID-19 zijn verloren.

Nu het einde van 2020 met vlot nadert, is het nog steeds “anders”. Maar we mogen trots op elkaar zijn, want met zijn allen maken we er het beste van. Via deze weg willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Ondanks alle veranderingen, hebben wij ons werk “corona-proof” kunnen voortzetten.  Uiteraard kunt u volgend jaar opnieuw op onze expertise rekenen.

Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Perfect moment om in uw woning te investeren

Het is oktober…. En we zijn helaas nog steeds niet verlost van alle perikelen rondom Covid-19. Het jaar heeft voor eenieder heel anders uitgepakt, dan gehoopt of gepland.

Mensen die het virus onder de leden krijgen, lijden daar nog het meest onder. Maar ook alle bijkomende verschijnselen, zijn geen pretje. Alles is anders. We zien elkaar minder, er zijn regels rondom hoeveel personen u mogen bezoeken en op vakantie gaan, is bijna onhaalbaar of moet soms last minute geannuleerd worden.

Het enige wat constant is, is dat we veel en vaak in onze woning verblijven… Oost, west, thuis, best…. Ineens krijgt het een ietwat andere lading, toch kunnen we er met zijn allen beter het beste van maken. De betere tijden komen echt weer, er wordt hard aan een vaccin gewerkt en ondertussen doen we met zijn allen ons best om het zo leefbaar als mogelijk te houden.

Het is wellicht een goed idee om uw woning wat aangenamer te maken. Dat kan op vele manieren. Variërend van een aangepast interieur tot kleine verbouwingswerkzaamheden. Mogelijk heeft uw woning nog geen kunststof kozijnen en is dit het moment om daar toch eens serieus over na te denken. Deze kozijnen bieden namelijk tal van voordelen:

 • Uw woning stijgt in waarde.
 • Er wordt minder energie verbruikt.
 • Minimale onderhoud
 • Megalange levensduur
 • Kans op subsidie

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie. Tot slot: pas goed op uzelf en op elkaar!

 

Zo krijgen kunststof kozijnen een andere look

Over kunststof kozijnen zijn nog altijd veel onduidelijkheden. Zo zijn er mensen die stellig beweren dat deze niet geschilderd kunnen worden. Dat is niet waar, want kunststof kozijnen kunnen wel van een laag verf voorzien worden. In de basis gaan kunststof kozijnen ongeveer 35 jaar mee. Ze hoeven dus in principe niet geschilderd te worden. Dat is sowieso een van de fenomenale voordelen die ze bieden. Maar het komt regelmatig voor, dat eigenaren besluiten de duurzame kozijnen een andere kleur te geven.

Dat kan door een professionele schilder worden gedaan, dan krijgt u bovendien het mooiste resultaat, maar men kan ook zelf de roller of kwast ter handen nemen. Geschikte verf is uiteraard een must, maar verder verschilt het schilderen van kunststof kozijnen niet veel als die van houten exemplaren.

Foliëren

Een andere optie is: de kozijnen laten foliëren. De buitenste laag van de kunststof kozijnen, bestaat uit een laag folie. In de loop der jaren kan deze beschadigen. Deze kan dus worden vervangen. Dit is overigens wel een klus die een specialist dient uit te voeren.