Tijd om na te denken…

Het coronavirus houdt ons alweer langere tijd in de greep. Dit vraagt om veel aanpassingsvermogen van u en onze kant. We dienen allen hetzelfde doel, gezond en wel hier door heen komen. Het werken via de RIVM-richtlijnen is gelukkig prima te doen. Dit betekent dat montage-afspraken gewoon door kunnen gaan mits onze monteurs of u geen gezondheidsklachten hebben. Daarbij is het ook fijn wanneer er voor hen de mogelijkheid is om op locatie de handen te kunnen wassen.

Wellicht is deze tijd waarin we ook meer tijd hebben om na te denken een goed moment om na te denken of kunststof kozijnen iets voor uw woning zijn. U bent veel thuis en wanneer u een koophuis bezit, betekent het laten plaatsen van kunststof kozijnen tal van voordelen. Uw woning stijgt in waarde, er wordt minder energie verbruikt, u heeft er geen omkijken naar, want het onderhoud is minimaal en ze genieten een zeer lange levensduur. Daarbij leveren wij topkwaliteit kozijnen tegen zéér lage prijzen.

Bovendien kunt u bij het aanschaffen van kunststof kozijnen subsidie aanvragen via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

Pas goed op uzelf en op elkaar!