Tips bij het aanschaffen van een schuifpui

Tips bij het aanschaffen van een schuifpui

Naast kozijnen, kunststof kozijnen, glas en dakkapellen leveren wij eveneens schuifpuien. Een schuifpui in de woning biedt tal van voordelen. De woning lijkt groter, er komt meer licht binnen, het huis stijgt in waarde en omdat een schuifpui helemaal open kan, kunt u meer frisse lucht naar binnen laten komen. Kortom de woning krijgt na plaatsing direct meer wooncomfort.

Schuifpuien zijn te verkrijgen in hout, aluminium en kunststof. Kunststof is een geweldige optie. Het oogt tegenwoordig net zo mooi als hout, het is onderhoudsvrij, duurzaam, roest niet, is verkrijgbaar in vele kleuren en isoleert goed.

De levensduur van schuifpuien is enorm. Zo kan een kunststof schuifpui langer dan 25 jaar meegaan. Met een neutrale kleur zit u altijd goed.

Laat een schuifpui door een professional plaatsen. Het installeren is een nauwkeurige bezigheid. Dit vergt kennis en vakmanschap om teleurstellingen te voorkomen.

Vergeet de ventilatie niet. Natuurlijk kan een schuifpui open, maar ‘s winters is dat geen optie. Kies daarom voor een schuifpui met ventilatieroosters of een die in veilige ventilatiestand gezet kan worden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.