Triple glas, de koning onder de isolerende glassoorten

Is uw gehele woning uitgerust met dubbel glas? Het komt bij oudere woningen nog regelmatig voor dat er kamers zijn waar geen dubbelglas of HR++ in de ramen zit. Zonde!

Enkel glas is niet voor uw energierekening en ook niet voor het wooncomfort. Het laten vervangen van enkel- voor dubbel glas of nog dikker glas is overigens geen grote klus, maar biedt wel gigantisch veel prachtige voordelen. Daarbij is er tegenwoordig ook een mogelijkheid voor HR++ of triple glas. Sterker nog, wie voor optimale isolatie gaat, laat dubbel glas vervangen door HR++ of triple glas. We leggen U graag uit waarom.

  • Dubbel glas biedt een isolerende tussenruimte. Hierdoor zal minder warmte verdwijnen en blijft de woning beter op temperatuur. In de meeste bestaande kozijnen kan dubbel glas worden geplaatst.
  • Maar wat is dan HR++? HR++ betreft dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het fantastisch goed isoleert.
  • Triple glas – u voelt hem waarschijnlijk al – Triple glas is de koning onder de isolerende glassoorten. Bestaat uit 3 glasplaten met een coating en isolerend gas waardoor het super goed isoleert.

Kortom: Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten glas, hoe dikker het glas, des te meer u bespaart