Verbeter het wooncomfort met isolerend glas

Verbeter het wooncomfort met isolerend glas

Aangezien we een groot gedeelte van ons leven binnenshuis doorbrengen, is het van groot belang om onze woning zo behaaglijk als mogelijk te maken. Isolerend glas is daar een geweldig initiatief voor. Het kent zoveel voordelen: binnen wordt het warmer, de energierekening wordt lager én het wordt stiller in de woning, omdat geluidsoverlast van buiten aanzienlijk gereduceerd wordt.

Ons advies: vervang dubbel glas voor Hoog Rendements Glas
Dubbel glas wordt vervangen voor hoog rendementsglas. HR-glas afgekort. Hoog rendementsglas is er naast super isolerend dubbelglas ook te verkrijgen als driedubbelglas. Er zijn dus verschillende soorten te weten: HR++ en HR+++

Het aantal plussen, staat voor de isolatiewaarde, Hoe meer plussen des te groter de isolatiewaarde van het glas. Dit glas is opgemaakt uit verschillende lagen, hierdoor wordt energie gemakkelijker bespaard. Daarnaast wordt er bij HR glas tussen alle lagen ook nog eens gas gespoten. Dit betreft een speciaal edelgas als een kryptongas of een argongas. Deze hebben een zeer goede isolatiewaarde en dat ziet u terug in sterk verminderde energiekosten.